UPLAND ROAD IN DULWICH

DESCRIPTION

The requirement of client is side/rear infill extension of existing kitchen and dining space. Our proposal suggests 2.36 metre wide side and 6.8 metre rear extension on rear garden, removing existing outbuilding.

 

Our client have two young children, this large kitchen is not only for preparing meal or washing dishes but also for mother can keep her eyes to her babies. New Dining room is facing rear garden with a wide sliding door, inducing visual connection between indoor and ourdoor garden.

FACTS + FIGURES

The service included,

- Feasibility Studies  /  Planning Approval  /  Party wall agreement  /   Building Control

- Design & Build  project

 

Area : Ground floor 136.3 m² 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by Sasha Blake. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Copyright ArchINNO Ltd